TwweeT en de kleine dingen

dinsdag, maart 11, 2003

Sarah
Sarah was niet echt gelukkig. Ze had weinig vrienden, deed weinig leuke dingen, had een hekel aan school en was kwaad op zichzelf en de hele wereld. Ze voelde zich allerminst goed in haar vel.
Maar dat zou snel veranderen. Binnenkort, wanneer ze eindelijk weg kon uit het dorp, wanneer ze eindelijk op eigen benen kon staan, wanneer ze nieuwe mensen zou ontmoeten, dan zou het geluk haar toelachen. Soms verlangde Sarah zo erg naar die tijd dat het pijn deed.
En Sarah trok weg uit het dorp. Ze bouwde een nieuw leven op, helemaal van haar. Ze zocht werk in een grote stad, huurde er een klein studiootje, deed voortaan haar was zelf en zocht nieuwe mensen op. Sarah vond het spannend, maar het maakte haar ook bang en onzeker. Ze vond het vermoeiend om haar povere huishouden te combineren met haar saaie job. Maar Sarah lachte altijd. Ze wilde aardig gevonden worden. Ze wilde vrienden maken. Ze wist niet dat aardig zijn het allervermoeiendst was.
Sarah was niet gelukkig. Maar dat kwam wel in orde, dacht ze. Wanneer de mensen haar aardig vonden, wanneer ze vrienden had.
Ze deed haar best.